Професионален сватбен фотограф

"Като сватбен фотограф се стремя да уловя интересните, истински кадри, когато фотографът остава незабележим. Фотографиите ми имат за цел да припомнят на хората за съществуването на другия, чуждия свят. В кадрите си рисувам емоцията, оглеждам се за лица, белязани от живота, и очи, които разказват история. Когато всеки тича в търсене на "лично щастие", аз търся своето у другите, и намирам "любимия кадър", превръщащ случайността и съвпадението в изкуство. Програмите за обработка не са съществена част от работата ми, защото така се губи от автентичността и емоцията, които така или иначе не е лесно да се уловят." 

Сватбен фотограф Пловдив София албум център сватбен фотограф, цена, сватба, сватбено заснемане, сватбена фотография, svatben fotograf

Сватбена фотография

Радваме се, че разглеждате страницата ни със сватбена фотография и се надяваме стилът на кадрите да съответства на вашите търсения. Ако е така, бихме искали да ви поканим в студиото ни в Пловдив, на удобно място за вас място или онлайн и стъпка по стъпка да обсъдим Вашата сватба.

В сайта е поместена подробна информация за заснемането на сватба и е по-удобно за четене да се разглежда от компютър или таблет.


След първата галерия сватбени албуми, сме посочили нашата цена на сватбена фотография и допълнителни услуги. Вижте и услугите ни по сватбено видеозаснемане, както и цената ни за екипно видео и фото заснемане на сватба.

Съветваме Ви при избора на Вашия сватбен фотограф да поискате да разгледате поне няколкостотин снимки от една сватба заснета от него или екипа, а не единствено подбрани 10-20 портфолийни кадъра (поради съображения за конфиденциалност може да ви покажем повече снимки след запитване). Така ще добиете представа за стила и най-вече за постоянството на качеството на материалите.

При резервирането на дата, подписваме оферта с избраните от вас услуги и основните задължения за сватбената фотография.

Сватбена фотография - Василена и Димитър

Може да разгледате снимките в албума и с натискане да ги отворите на цял екран.

Галерия сватбена фотография

На тази страница - галерия сватбена фотография - ще откриете допълнителни снимки от сватби заснети от студио Скайвю. При запитване може да ви предложим и други фотографии и пълна сватбена фотография с над 1 000 снимки от една сватба, за да съпоставите постоянството при качеството и стила ни с другите студиа и фотографи.

Цена сватбена фотография


Цената за фотография на сватба е разделена на основна и допълнителни услуги. В студио Скайвю смятаме, че всяка сватба е различна и заедно решаваме кое е най-подходящо, спрямо конкретните условия и желания. На разположение сме за необвързваща среща-разговор в офиса ни в центъра на Пловдив или онлайн, на която да обсъдим Вашите въпроси относно услугите ни и да Ви помогнем с организацията на сватба Ви. Работим с пълноформатни камери - Канон и Никон, с висока резолюция позволяващи печат на голям формат, професионално осветление, дрон и аксесоари. Дата се резервира срещу капаро - 300 лв., като ние Ви предоставяме оферта-договор с избраните услуги за сватбена фотография и съответната им цена. При обсъждането ще Ви предоставим списък с принтирани съвети, както към планирането на сватбата, така и насоки по заснемането.

Разгледайте и страниците ни - видеозаснемане на сватба, заснемане на кръщене, както и нашия Фейсбук.

Имате възможност да комбинирате услугите - сватбена фотография и видеозаснемане, екипно - с помощник фотограф и/или видеограф, но и поотделно - само сватбена фотография или само видеозаснемане. След съветите по организирането и заснемането на Вашата сватба, може да разгледате нашите сватбени албуми.

Цената за сватбен фотограф, за сватба през периода април-октомври e 1 300 лв., с ангажираност от 8 часа и включва широк набор от услуги:

Вижте промоционалната ни оферта за екипно фото и видео заснемане. Свържете се със студио Скайвю за сватби с по-малка продължителност, допълнителни услуги с отстъпки или нестандартни заснемания.

Тук може да разгледате още сватбени снимки - Сватбена галерия

 

  1. Заснемане на сватбата от един фотограф - фотографиране на цялата история на сватбения ден;
  2. Художествена арт фотосесия в деня на сватбата - препоръчителна продължителност - 1-2 часа, с локация и концепция, която ще измислим заедно;
  3. Получаване на всички сватбени снимки - неограничен брой фотографии - с нанесена основна обработка - баланс на бялото, цветови профил, острота, контраст и други. Предаване на кадрите в пълна резолюция и високо качество. Черно-бели фотографии и специална обработка на избрани от фотографа кадри;
  4. Предварителна експресна селекция на 15 кадъра до 24-72 часа след сватбата;
  5. Линк за лесно споделяне с роднини и приятели - гарантирано съхранение - 3 месеца. От линка гостите на сватбата могат да свалят всички снимки и да изберат общите си с снимки с вас. Срок за предаване 30-100 работни дни;


 

 

    Допълнителни услуги:

    Свържете се с нас, за да Ви предоставим цените на допълнителните услуги и да обсъдим от кои бихте имали нужда. Отстъпки се предлагат след направено запитване, онлайн или лична среща с оферта.


     

    1. Заснемане от втори сватбен фотограф - наемането на втори професионален фотограф дава възможност да се уловят повече моменти, заснемане приготовления на младоженеца и булката по отделно, да разполагате с по-голям брой кадри и да се заснемат всички усмивки, сълзи на щастие и емоции, които само един фотограф не би могъл да заснеме. Препоръчително е за сватба от всякакъв мащаб, а за тържества над 150-200 човека е почти задължително, заради повечето хора и многото случващи се неща едновременно;
    2. Предсватбена/годежна сесия за фотография и/или видео. Кадрите бихте могли да ползвате и за сватбена покана или като благодарствени картички за гостите на вашата сватба ( видеозаснемане на сватба ) ;
    3. Следсватбена сесия - фото и/или видеосесия в друг ден, далеч от мястото на сватбата - в планината, Черноморието, чужбина, ваша любима локация или мястото на първата ви среща ( сватбено видеозаснемане );
    4. Оувъртайм - допълнителен час заснемане;
    5. Изготвяне на сватбена фотокнига . Цената на модели сватбени фотокниги зависи от размера и броя страници;
    6. Експресна обработка и предаване на всички кадри - до 10 работни дни;
    7. Моментни снимки с гостите - според броя снимки - разпечатват се на професионален фотопринтер и могат да се ползват като подарък-сувенир за гостите на сватбата ви. Възможност Фотобутка
    8. Избор за пълна конфиденциалност и непубликуване от наша страна на сватбените фотографии - след предварителна уговорка;
    9. Транспортни разходи и евентуална нощувка;


     

    Пътуваме в цялата страна като се заплащат транспортните разходи на разстояние над 50 км от Пловдив, над 150 км нощувките се уточнява дали ще са необходими - без нощувка, 1 или 2, спрямо разстоянието и продължителността на сватбеното заснемане. Имаме заснети сватби в цялата страна и чужбина.

    На срещата ни или при направено запитване, може да Ви предложим специални условия, зависещо от вида и количеството на избраните услуги.

    Потърсете ни за допълнителна информация и материали на тел. 0883-569-590 и email: photo@skyviewu.com (в случай, че не Ви отговорим до ден при запитване по електронна поща, позвънете ни, защото е възникнала техническа грешка и не сме получили съобщението Ви).

    Свържете се с нас и за сватби с по-кратка продължителност или нестандартни заснемания.

    Студио Скайвю
    4.9
    На база на 29 отзива
    powered by Google
    Margarita Milusheva
    Margarita Milusheva
    14:49 02 Sep 23
    Ползвам услугите на Studio SkyviewU за втори път. Много съм доволна от професионалното и добро отношение, също така и от красивите кадри и видео
    Николина Видевнова
    Николина Видевнова
    11:29 30 Aug 23
    Много благодаря за всичко, изключителна работа и страхотно отношение. Не бяхме сигурни в началото на подготовката на сватбата ни, че искаме видеозаснемане, но се радваме, че го направихме. И сме изключително доволни, че точно вие заснехте този изключително важен момент в нашия живот. Невероятна работа! Препоръчвам на всички, които искат висок професионализъм и безупречно заснемане!
    Стефан Алексанров
    Стефан Алексанров
    10:16 30 Aug 23
    Супер видео, изготвено около 2 седмици преди крайния срок. Много добре се е получило, направо пренесе емоцията от събитието в дневната ни! Препоръчвам!
    Miglena Moneva
    Miglena Moneva
    11:27 28 Aug 23
    Militsa Petrova
    Militsa Petrova
    10:13 28 Aug 23
    Страхотни професионалисти! За нашата сватба бяхме ангажирали видеографа Иван, който снима повече от 14 часа и буклавално не седна. Затова е успял да улови всеки един момент и да го запечата завинаги! Комуникацията с него беше изключително лесна. В деня на сватбата беше незабележим, а когато се налагаше даваше дори съвети и насоки. Чудесен човек!Обработи филма преди крайния срок, за който се бяхме уговори, но това не повлия на качестото. Вложи голямо старание и въображение в изработката на трейзър-трейлъра ни, който се получи повече от вълшебен!
    Liliya Borisova
    Liliya Borisova
    19:43 07 Feb 23
    Драго и Иван не бяха случайни, освен като хора, които си вършеха страхотно работата, ние ги чувствахме и като гости на нашата сватба. Съобразяваха се до последно с изискванията ни. Това са възприемчиви хора, с които комуникацията е възможна, защото имат желанието да вникнат в концепцията ви и да помогнат за осъществяването на един специален и незабравим ден. Справихте се момчета, Благодарим!Не се колебайте, а им звъннете 😊
    Tsvetelina K
    Tsvetelina K
    15:31 10 Dec 22
    Изключителни професионалисти, отнасящи се с прецизност към всеки детайл, освен това и невероятни хора. Проведохме няколко срещи преди сватбата, за да уточним всички детайли. Снимките, филма и трейлъра са уловили перфектно деня и надминаха очакванията ни. Благодарим ви отново! Силно препоръчвам Иван и Георги!
    Мария Кинева-Иванова
    Мария Кинева-Иванова
    07:35 05 Dec 22
    Доверихме се на Скайвю за заснемането на нашата сватба. Много сме доволни както от снимките, така и от видеото (за което имахме конкретни виждания). Бяха коректни и отзивчиви за всичко, което поискахме. Дори някои от гостите ни ги потърсих за свои събития. Препоръчваме ги на всеки.
    Даниела Петрова
    Даниела Петрова
    08:48 02 Dec 22
    Ползвахме услугите на студио Скай вю за заснемане на нашата сватба. Изключително доволна съм и препоръчвам не с 2, а със 100 ръце видеографа Иван,който успя да улови всички красиви моменти и да предаде емоцията на нашият ден по този перфектен начин. Надмина очакванията ни и не бих се поколебала да се възползвам от услугите отново ♡.
    Nevina Basheva
    Nevina Basheva
    21:02 01 Dec 22
    Изключителни професионалисти! Положиха огромно старание да реализират всичките ни очаквания, получихме приятелско отношение и качествени материали!
    Antoaneta Mollova
    Antoaneta Mollova
    14:42 30 Nov 22
    Чудесно отношение и голям професионализъм! Доверихме се на студио Скайвю за видеото на нашата сватба и сме повече от доволни от резултата! Определено препоръчвам
    Gergana Trakova
    Gergana Trakova
    14:20 30 Nov 22
    Подхождащи с изключително внимание и с голямо желание , Студио Скайвю запамети нашия сватбен ден по най-прекрасния начин. Видеото се получи страхотно, интересно и забавно. Иван има невероятен талант в отсяването на хубавите и запомнящи се моменти. Единственото , за което съжалявам е, че не ги ангажирахме и за снимките.
    Още отзиви
    js_loader

    Студио Скайвю / Studio SkyviewU
    5.0
    На база на 24 отзива
    powered by Facebook
    Elina Gogova
    Elina Gogova
    19:48 10 Sep 23
    Страхотни хора и професионалисти! Много позитивни, усмихнати, внимателни и винаги успяващи да уловят най- красивите... кадри.
    За последните ни събития се доверяваме само на тях и така ще продължим и за в бъдеще! 😊
    още...
    Miglena Zlateva
    Miglena Zlateva
    11:26 28 Aug 23
    Невероятни!
    Прекрасен филм, трейлър и снимки!
    Най-добрите!
    Militsa Petkova
    Militsa Petkova
    10:09 28 Aug 23
    Страхотни професионалисти! За нашата сватба бяхме ангажирали видеографа Иван, който снима повече от 14 часа и... буклавално не седна. Затова е успял да улови всеки един момент и да го запечата завинаги! Комуникацията с него беше изключително лесна. В деня на сватбата беше незабележим, а когато се налагаше даваше дори съвети и насоки. Чудесен човек!
    Обработи филма преди крайния срок, за който се бяхме уговори, но това не повлия на качестото. Вложи голямо старание и въображение в изработката на трейзър-трейлъра ни, който се получи повече от вълшебен! ❤️
    още...
    Bojidara Dimitrova
    Bojidara Dimitrova
    21:30 05 Dec 22
    Изключителни професионалисти! Останахме много доволни! Препоръчвам! Благодарим, че съхранихте скъпите ни сватбени... спомени!още...
    Даниела Божкова
    Даниела Божкова
    08:49 02 Dec 22
    Изключително доволна съм и препоръчвам не с 2, а със 100 ръце видеографа Иван,който успя да улови всички красиви... моменти и да предаде емоцията на нашият ден по този перфектен начин. Надмина очакванията ни и не бих се поколебала да се възползвам от услугите отново ♡.още...
    Nevina Basheva
    Nevina Basheva
    21:03 01 Dec 22
    Изключителни професионалисти! Положиха огромно старание да реализират всичките ни очаквания, получихме приятелско... отношение и качествени материали!още...
    Antoaneta Mollova
    Antoaneta Mollova
    14:46 30 Nov 22
    Много сме доволни от Студио Скайвю, много лесна комуникация, изключително персонално и професионално отношение!... Благодарим за прекрасното сватбено видео и трейлър, които ни направи, Ванка! ♡още...
    Maggie Dim
    Maggie Dim
    21:47 08 Oct 20
    Невероятни професионалисти, радваме се че ви срещнахме! 🤗👰💑
    Nikola Bakalov
    Nikola Bakalov
    20:18 24 Apr 17
    Отлично обслужване, професионално изпълнение, конкурентни цени!
    Orlin Germanov
    Orlin Germanov
    20:09 16 Feb 17
    Stanimir Batovski
    Stanimir Batovski
    09:21 06 Jun 15
    Plamena Kirkova
    Plamena Kirkova
    06:55 26 May 15
    Zdravka Garova
    Zdravka Garova
    13:26 25 May 15
    Darina Shaleva
    Darina Shaleva
    12:08 25 May 15
    Stefaniya Petkova
    Stefaniya Petkova
    12:50 23 May 15
    Nai-dobrata idea za populqrizirane krasotite na Bulgaria 🙂 uspeh!!!
    Bogidar Dimov
    Bogidar Dimov
    12:47 23 May 15
    БРАВО - радвам се че е достъпно като услуга
    Magdalena Kostadinova
    Magdalena Kostadinova
    12:33 23 May 15
    Таня Попова
    Таня Попова
    11:28 23 May 15
    Kristiyan Popov
    Kristiyan Popov
    09:51 23 May 15
    Още отзиви
    js_loader

    Сватбата на Маргарита и Мартин, комплекс Мидалидаре

    Може да разгледате снимките в албума с преместване и да ги отворите на цял екран.

    Съвети за сватбената фотография

    Заснемането може да започне от приготовленията, за да се улови атмосферата на деня, но Вие решавате дали да е заснето гримирането, прическа и др. Работата в екип от двама фотографи има някои предимства, едно от които е възможността да направим кадри с всеки от вас поотделно преди взимането на булката. За официалните церемонии и тържеството след това, единия фотограф заснема младоженците, а другият емоциите на техните гости като така получавате по-голямо количество снимки. Различната артистичната визия и изкуство на двамата, имат видим ефект в крайните материали. Процеса би могъл да се извърши и от един фотограф - първо се правят снимки на булката, след което се отива при младоженеца, след което се проследява деня (в случай, че сватбата Ви ще следва стандартизирането провеждане на деня). Препоръчваме по време на сватбата да си отделите поне 1 час за специална тематична фотосесия. В помещения с ниска осветеност, например храма, използваме светлосилни обективи и по-висока светлочувствителност, за да се запази атмосферата на мястото.

    Оставяйте достатъчно време между отделните части на сватбата, за да не се налага да бързате, а гостите Ви да имат време да се предвиждат и паркират. Добре е ресторанта да има закрита част - в случай на лошо време, но понякога е достатъчно да има чадъри над масите или брезент. На срещата ни може да Ви помогнем с организацията на деня.

    Ако намирате нашите материали за интересни, а съветите ни за Вашата сватба за полезни, може да ни помогнете като отговорите на приложената кратка анкета свързана с нашите услуги. Попълването й отнема 1-2 минути.

    Благодарим Ви предварително!

    Сватбена фотография - Ники и Петя, Арбанаси

    Сватбена фотография - Ники и Петя, Арбанаси

    Сватбена фотография - Ники и Петя, Арбанаси

    Сватбен фотограф (svatben fotograf) Пловдив, Сватбен фотограф (svatben fotograf) Асеновград, Сватбен фотограф Пазарджик, Сватбен фотограф Хасково, Сватбена фотография Габрово / Сватбена фотография Пловдив

    Сватбен фотограф (svatben fotograf) и професионална фотография на сватби за цялата страна - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Благоевград, Пазарджик, Велико Търново, Габрово, Враца, Асеновград, Казанлък, Видин, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Търговище, Димитровград, Ловеч, Силистра, Разград, Дупница, Горна Оряховица, Смолян, Петрич, Свищов, Самоков, Сандански, Карлово, Велинград, Нова Загора, Севлиево, Лом, Харманли, Троян, Ботевград, Айтос, Гоце Делчев, Свиленград, Карнобат, Панагюрище, Пещера.